The Opportunity Factory schreeuwt om ondernemende studenten

Bij de uitbouw van onze opportuniteitenfabriek kunnen we de hulp van ondernemende studenten gebruiken. We zijn op zoek naar actieve studenten voor verschillende studentenjobs. Deze studentenjobs laten je toe om te proeven van een mogelijke toekomstige job die jou kan interesseren en je wordt er bovendien voor betaald. Wat je studeert, hoe lang al, welke punten je behaalt, enz. vinden wij niet zo belangrijk. We zijn op zoek naar mensen met passie en talent die de handen uit de mouwen kunnen steken.

We werken vanuit onze concept store, op wandelafstand van Gent Sint-Pieters, als uitvalsbasis. Maar jullie zullen ook het veld in gestuurd worden. Daar gebeurt het echte werk en niet achter een bureau. Ben je student en spreekt één van deze jobs jou aan, stuur ons dan een mailtje met een korte motivatie en jouw contactgegevens zodat we een afspraak kunnen maken. 

Vertegenwoordiger (3 tot 6 uur per week)

Kan je het goed uitleggen en vinden jouw vrienden jou een geboren verkoper? Spreken toekomstige jobs als vertegenwoordiger, verkoper, sales manager of misschien ooit commercieel directeur jou aan? Dit is een uitgelezen kans om ervaring op te doen en jouw skills te ontwikkelen. We zijn volop een verdelernetwerk aan het uitbouwen en daarvoor zoeken we een jonge vertegenwoordiger.

Crowd funding campaigner (3 tot 6 uur per week)

Ben je een enthousiast bezig met alle digitale en online media? Maar vooral: ben je een geboren storyteller? Wij lanceren eind april een nieuwe crowd funding campagne en zoeken hiervoor een jonge storyteller en digitale manusje-van-alles. Het verhaal moet pakkend verteld worden, maar ook alle filmpjes, foto’s, … moeten geproduceerd worden. Crowd funding is een boeiende nieuwe vorm van economie. Het doorbreekt oude verstarde economische paradigma’s en creëert nieuwe opportuniteiten. België mist stilaan deze boot. Dit is jouw kans om hem niet te missen.

PR & social media coordinator (3 tot 6 uur per week)

Nathalie deed tot nu deze job op een schitterende manier, maar ze wordt de eerste die het TOF nest verlaat. Ze studeert af en slaat binnenkort de vleugels uit in een full time job. Ze laat “big shoes to fill” achter. Durf jij het aan? We zoeken een jonge enthousiaste communicator die gevatte pakkende posts en press releases kan schrijven en ook hands on social media en pers opvolgt. Ben je klaar om al die sales en marketing theorieën aan de praktijk te testen? Eén tip: laat de cursussen maar thuis.

3 concept artists (opdracht van 20u)

Ben je een jonge kunstenaar, vormgever, designer of digital artist? Wil je eens proeven van een rol als concept artist, een minder bekende maar zeer boeiende rol in de ontwikkeling van nieuwe producten? Concept artists moeten snel de beelden “vangen” die tijdens groepscreatie in de lucht hangen. Zij voegen natuurlijk een eigen touch toe, maar zijn vooral een simultaan vertaler van de ideeën en woorden in beelden. Op die manier vormen ze een cruciaal deel van concept creatie team. Kan je snel een beeld vertalen in een schets op papier (of scherm)? Ben je open van geest en kan je werken met input van een divers creatie team (vormgevers, ingenieurs, wetenschappers en marketeers)? We zijn nu al benieuwd naar jouw werk.

 

INTERESSE IN EEN VAN DE JOBS?

info@theopportunityfactory.org