Wij zijn een opportuniteitenfabriek.

 

Wij willen...

duurzaam zijn.
We maken betaalbare duurzame producten en creëren zo kansen voor een nieuwe generatie van jonge entrepreneurs en lokale bedrijven. Onze focus ligt daarbij op mobiliteit en energie. Onze producten zijn duurzaam, makkelijk te herstellen, upgradable en individueel aanpasbaar. 

opportuniteiten creëren.
Het zit in de genen van ons bedrijf om naar problemen te kijken als opportuniteiten. We zoeken naar oplossingen door onze verbeelding te combineren met onze creativiteit en ons entrepreneurship. Via ons netwerk van coöperanten zoeken we naar nieuwe opportuniteiten en proberen we die op te lossen.

creatief zijn.
The Opportunity Factory wil een inspirerende creatieve omgeving zijn voor jonge ondernemers met een passie voor product creatie en een geloof dat ze de wereld kunnen veranderen. Onze organisatie is zo vlak als mogelijk. Hier geen bazen of managers maar ‘werken zonder baas’ omdat we willen dat iedereen werkt vanuit zijn passie en op die manier coole producten co-creëert met ons. 

problemen oplossen.
Door onze producten zullen mensen hun dagdagelijkse problemen zelf kunnen oplossen. Al onze producten beantwoorden aan volgende waarden: voor iedereen in de ketting eerlijk en fair,  eenvoudig, creatief, waarde behoudend, duurzaam, herstelbaar en aanpasbaar.


...wat wil jij?

Deel je onze dromen?
We staan altijd open voor mensen die zich tot ons netwerk willen vervoegen. Omdat we geloven dat we door het combineren van de gezamenlijke wijsheid van het netwerk met de creativiteit van onze onderneming, nieuwe opportuniteiten kunnen creëren, die relevant en zinvol zijn voor de maatschappij én onze coöperanten.

Word coöperant
Iedereen die ouder is dan 18, kan coöperant worden. In eerste instantie focussen we op studenten en recent afgestudeerden. Voor deze groepen hebben we speciale aanbiedingen uitgewerkt, en voorzien we begeleiding en coaching in het proces om zelfstandig te worden. Als je geen student of recent afgestudeerde bent, maar toch geïnteresseerd bent om coöperant te worden, contacteer ons dan. Als er een “match” is, dan vinden we wel een manier om samen te werken.